Green Screen Studio Stockholm

Intresserad av att hyra Green Screen Studio i Stockholm? 
ESEN Studio erbjuder en komplett Green Screen Studio för alla typer av inspelningar.  Tack vare vår specialbyggda Chroma Key Studio så kan vi erbjuda en i högsta klass!

ESEN Studio har sitt ursprung ifrån E-sporten där man under många år producerat och skapat unika innehåll. I vår studio hittar ni sedan en tid tillbaka våra unika Green Screen Studio.

Ni kan välja att hyra vår green screen studio på egen hand eller med utrustning där vi bistår er med kameror, belysning, tekniker etc. ESEN Studio kan också hjälpa er att skapa fullständiga produktioner, komplett med besättning, redaktionell, ljud- och bildbehandling hela vägen genom leverans. 

 

Endast fantasin sätter
gränser med green screen

Med en Green Screen Studio kan ni skapa ert helt unika innehåll genom att skapa er egna virtuella miljö. På detta sätt kan ni skapa innehåll på ett kostnadseffektivt sätt på plats i vår studio i Solna, strax utanför Stockholm.  

Med Green Screen går det att skapa miljöer som inte annars hade kunnat vara möjligt, eller kostat alldeles för mycket. För att nämna några exempel på vad du kan använda en Green Screen Studio;
Ni kan exempelvis som företag presentera årets siffror från en riktig nyhetsstudio. Eller skapa ett helt unikt videoinnehåll för era produkter eller tjänster. Med vår Green Screen Studio är det endast fantasin som sätter gränserna. 

Behöver ni hjälp med idéer, kontakta oss så hjälper en av våra erfarna medarbetare er med att skapa innehåll för er produktion.

hyra green screen stockholm

Fullt utrustad Green screen studio Stockholm

Vi har skapat en fullt utrustad inspelningsstudio strax utanför Stockholm i Solna. Vår specialbyggda Chroma Key Solution skärm är körsbäret på toppen som ser till att skapa ett helt unikt innehåll åt era videoproduktioner. Där har ni  möjligheten att själva ordna med produktionen och endast hyra de delar som ni är i behov av. Eller så har ni möjlighet att nyttja hela vår expertis med allt innehåll och vårt team på plats som hjälper er från idé till slutprodukt. Här kan innehåll skapas och spelas in och live-streamas för tv, drama, reklam-, företagsfilm och mycket mer.

Skapa ditt eget innehåll med green screen studio

I vår studio har vi skapat en plats för er att vara kreativa med helt unika och högkvalitativa innehåll. Oavsett om det gäller en engångsproduktion eller återkommande är ESEN Studio er partner när det kommer till Green Screen i Stockholm. Tillsammans kan vi skapa det innehåll som ni önskar.

Kom i kontakt med oss idag för att diskutera mer om de möjligheter som finns genom att hyra vår Green Screen Studio i Stockholm. Antingen med stöd av vår fulla personal eller om ni endast önskar hyra lokalen med vår personal bakom tekniken.